Sidste testkamp for Serie 6 tropperne søndag formiddag ⛄️

image Der blev gået til makronerne til dagens serie 6 træningskamp på Hahn Park.
Aaby
11. april 2021 kl. 15:51
Kampen havde alt det en god serie 6 kamp skal have, så nu kan forårssæsonen bare komme an 💪🏻
Med en god solrig lørdag i bagagen var forventningerne tårnhøje til en god søndag formiddag med mildt forårsvejr, serie 6 fodbold og masser af godt humør....

Men ak ja, 10 minutter i kirketid, og dermed også 10 minutter i kick-off, blev gråvejret til snevejr og selv Duddi måtte have en varmere trøje på under den tynde spillertrøje 🥶

Men fodbold skulle der spilles og med godt med midtbanefolk på holdkortet blev en ny, og helt uhørt i serie 6 sammenhæng, formation prøvet af. Startformationen lød på 3-5-2 og alle mand var klar til 90 minutter fremad mod Undløse-Søndersted målet.

Freja-holdet starter bedst ud og sidder tungt på kampen. Som sneen tog til blev de små kombinationer mere umulige end de var i forvejen men motivationen forsvandt aldrig og der blev arbejdet stenhårdt fra alle mand. Havde vi haft den sidste skarphed foran mål var vi også kommet foran på et sf de mange gode forsøg.

Når man ikke kommer foran, ja så er risikoen, at man kommer bagud 😆 og måske var det lidt formiddagsglemsomhed hos midterforsvaren der et kort øjeblik betød at en erobringsaktion frem af banen betød en åbning bagtil 🙄

Nede 1-0 og vi sad stadig på kampen. Skæbnen ville, at vi skulle komme bagud med endnu et mål før vi selv meget fortjent kunne bringe en smule balance i regnskabet. Inden pausen får vi tilmed udlignet til 2-2 og de brede smil var atter en finde under “pause-teen” 🍵

I 2. Halvleg fortsætter det gode og hårde arbejde. Undløseholdet er ikke ligeså farlige som i første halvleg og der bliver godt lukket af i de bagerste geledder for det de havde. I kampens døende minutter kunne vi have kommet foran - men hovedstød må vi hellere få trænet lidt på i ugens løb 😉

Alt i alt en god serie 6 kamp der bød på lidt af det hele en søndag formiddag i april.

Kolde fingre, våde tær, gennemblødt tøj, lunken sports-øl, snevejr, regnvejr, gode faglige snakke med fløjtemanden og vi kunne blive ved..... Det eneste der manglede var et dejlig varmt kommunalt bad for en fuldendt serie 6 søndag 🛁

Dagens detalje må være Sune, der ikke nok med at komme for sent, har taget sine bedste “næsten-slet-ikke-vandsugende” joggingbukser på og som stiller sine kondisko ude i regnen, så den gode indsats på banen præmieres med et par gennemblødte sko som supplement til tunge våde bukser 🤣