image
Kristian Graversen
06. september 2021 kl. 22:02
B73 Slagelse 5 - Sorø Freja 1
Efter sidste uges ærgerlige nederlag til Dianalund var damerne indstillet på at give hjemmeholdet B73 Slagelse kamp til stregen. 💙🤍
Fra kampens start ses det tydeligt at Slagelse var bedre på mange parameter, men alligevel lykkes det os med fight og masser af arbejde at holde modstanderne fra at scorer i starten af kampen og især Stefanie Birksø som til dagens kamp kom i midterforsvaret og gjor en rigtig fin figur og gik i perioder ind og stjal bolden i Slagelses opspil.
Efter en halv times spil med meget spil i vores ende får vi et frispark et godt stykke inde på b73 Slagelses halvdel. Stefanie lunter stille og roligt fra forsvaret af og op til bolden, ligger den tilrette og skyder bolden i mål og 0-1 til os 💙🤍
Men som sagt tidligere de var dygtige og ikke lang tid efter scorer Slagelse på et hovedstødsmål og alt står lige igen 1-1.
Kort før tid får Slagelse igen en stor chance og en chanceløs Pernille Petersen må se sig placeret og 2-1 som os bliver resultatet I første halvleg
I pausen snakker vi op at forsætte den præstation vi leveret i første halvleg og må man sige der blev gjort 💪
Anden halvleg bliver meget som første Slagelse har bolden og vi forsvare og godt.
Men med et kvarter tilbage ender vi med 3 uheldige situationer der føre til tre mål.
Først en offside som vi ikke kan se og 3 - 1
Et straffespark som var meget tyndt (men dommeren skyldte nok et klart straffespark fra første halvleg og 4-1)
I overtiden tabte Pernille bolden I feltet efter en gribe situation og modstanden tager den med armen og scorer til 5-1 som os er kampens resultat.
Et kvarter med øv situationer hvor tingene ikke gik vores vej men sådan er det en gang imellem og damerne er videre og vi fokusere frem imod næste kamp