Sejr til Damesenior i sæsonens sidste kamp 💪🏻

image Nyt spillertøj taget i brug til dagens kamp. Spilletøjet er sponsoreret af CL Huse.
Kristian Graversen
13. juni 2021 kl. 19:56
Kampen var dame seniors sidste i denne sæson

Det blev et målrigt opgør og damerne var klar på at slutte godt af.

Inden kampen havde vi snakket om at arbejde os igennem siderne og det lykkes i første halvleg.

Efter 9 min scorer Cecilie Mikkelsen på et flot opspil nede fra målmanden og vi føre 1-0. Allerede minuttet efter scorer Cecilie igen til 2-0 og spillerne er flyvende.

Sidste 8 min af første halvleg får vi skudt på mål og målmanden parere og Alma Møller Winther følger op og scorer til 3-0

2 halvleg starter som første vi sidder på spillet men vi får ikke så meget spil op igennem kanterne, men efter ca 40 min får vi hjørnespark og som altid tager Stefanie Birksø sparket og med præcision sparker hun bolden ind I panden på Pernille Petersen og scorer til 4-0.
De sidste 12 min er det meget direkte spil fra vores side, og efter 52 min får Anastasia Chevtchenko - Larsen en friløber og sikkert til 5-0 til sidst er nastja igen på pletten og scorer sikkert til slut resultatet 6-0.