image
Kristian Graversen
02. juni 2021 kl. 07:35
Dame senior var idag på besøg i Haslev.
Vi får en chokstart og kommer bagud 1-0 efter kun 4 minutters spil. Vi stresser og får ikke løbet for hinanden.
Efter 20 minutter, hvor vi har haltet gevaldigt bagefter, så kommer vi mere ind i kampen og vi har fine forsøg bl.a. Maria Christensen som rammer stolpen.
I overtiden af første halvleg får vi frispark lidt inde på modstandernes side som Cecilie Mikkelsen tager sig af og hun tordner bolden ind i målet uden chancer for en ellers dygtig Haslev målmand og vi kan gå til pause med 1-1.
Anden halvleg står fuldstændig i Sorø Frejas tegn.
Helena Kristina Petersen , Rose Marie Jensen , Anastasia Chevtchenko - Larsen har gode muligheder men vi mangler lige det sidste.
4 minutter før slutfløjt hvor vi har presset modstanderne får Louise Skovbo Jensen bolden i højre side og tager et træk ind i feltet og scorer fortjent til 1-2 til Freja som også bliver kampens resultat.
Stor ros til alle mand (damer red.)nu venter sidste kamp d. 12 juni hvor Førslev kommer på besøg og vil forsøge at ændre vores hjemmestatestik som hedder nul nederlag på hjemmebane i sæsonen 💪