image
Brian Dahlin
11. april 2021 kl. 17:10
Pre-seasons sidste testkamp, var et vaskeægte Lokalderby mod naboerne fra Fredriksberg, som for tiden husere i midten af serie 2.
Sidste testkamp blev desværre til et nederlag, som både var dumt, unødvendigt og pisse irriterende🤬😠, men vi må nok erkende at nederlaget er vores egen skyld.
Først halvleg begynder med 2 minutter med fuldt pres som virker efter hensigten men herefter sejler vi rundt i 10 minutters tid. Vi glemmer aftaler, tager ikke ansvar og beskytter ikke os selv godt nok. Vi var ikke afstemt i forhold til aftaler, nogle ville presse andre ville ikk👊Det resultere i, at Lynge kommer foran efter 4 minutters spil hvor vi står for højt og tillader meget bagrum at spille i, og det udnytter Lynge kontant og flot 1-0 (Mulig Offside ? ) 2-0 målet, kommer få minutter herefter, da vi forsvare os selv sjusket og uden respekt! og forære bolden væk til en friløber.
Selvfølgelig skal Lynge roses for at sparke kuglen i kassen når muligheden er der. Efter 2-0 målet får vi hanket lidt op i os selv og kampen bliver meget jævnbyrdig, men med det meste spil imellem de to felter.

Midtvejs i 1 halvleg får vi tilkendt et korrekt straffespark som
Thomas Vad
 stensikkert sætter ind⚽. Efter scoringen bliver freja mere og mere dominerende og vi skaber en kæmpe chance i form af en friløber, hvor
Aleksander Møller Hansen
 kommer helt fri igennem, desværre misbruger han chancen for en udligning. En chance som skulle have været omsat til scoring. Til slut i første halvleg blunder vi igen defensivt, en total umarkeret og fri Lynge spiller stiger til vejrs på et hjørnespark i det 46 min. og header Lynge på 3-1 endda i vores bedste periode.
Vi går til pause nede 3-1 Tja... var Lynge bare bedre ? Det korte svar NEJ, vi var sjuskede og ukoncentreret i de afgørende situationer og omvendt er Lynge skarpe når de får mulighederne.

I 2. halvleg får vi meget bedre fat, vi virker koncentreret og mere parate, vi vil presse, kæmpe og ikke mindst forbedre os!. Vi gir næsten ingen chancer væk, vi får selv sat presset bedre, men vi har det også svært når vi, er på det sidste stykke inden målet.
Vi forsøger det bedste vi kan, Lynge står dybt på egen halvdel og forsvare sig klogt🤓 og JA selvfølgelig straffer de os.. De får en omstillingsbold, som de kører rigtig flot igennem og igen stensikkert omsætter til scoring 4-1 Av Av..🤕😷 Så nu kunne man godt frygte vi faldt helt sammen, og blev kørt over🚛 Men nej, det gjorde vi IKKE, vi stod op og kæmpede videre med alt hvad vi havde på dagen og forsatte, det resultere også i en rigtig flot scoring, sat ind af
 til 2-4 hvilket også blev slutresultatet.

I Dag fik vi set forskellige elementer og aspekter af spillet samt de relationer som er spillerne imellem, og JA det er surt at tabe til Lynge, men omvendt var dette også en god test for os alle, mod en god modstander.
Jeg vil også vurdere, at kampen i dag var meget jævnbyrdig, mod en dygtig modstander og kan vi pille egne fejl ud havde resultatet nok været 2-2. eller måske en sejr💙
Der er nu 7 dage til turneringsstarten og her kommer vi for fuld udblæsning.