Sejr i Lokalderby i Serie 4

image Sejrssang skulle der til ovenpå sejren i lokalderbyet 🗣
Kenneth Røde Olsen
02. juni 2021 kl. 20:15
Med troen på at alt kan lade sig gøre drog serie 4 afsted til Lynge-Broby hvor den udsatte kamp skulle spilles. Sorø Freja satte sig på kampens indledning og kom efter et hjørnespark foran med 0-1 bummelum⚽️, målscore Bastian⚽️, så tog det fart og lidt efter fik en debutant prikkede bolden i mål til stillingen 0-2 målscore Mathias Hartmann⚽️. Der blev fightet af alle gutterne på banen men desværre fik Lynge-Broby bragt sig tilbage med scoring til 1-2 og lidt efter blev der fløjtet til pause🌞.
2. Halvleg kom igang og man må sige at det hele ikke var lige kønt men hvad gør det når man har troen, viljen og gejsten til at vil vinde lokalderby som efter dommerens sidste fløjt blev til en sejr på 1-2 til Sorø Freja😁😁.
Stor ros herfra til alle gutterne og kanon indsats af alle❤️.
Husk at vi er kun stærke når vi holder sammen, spiller sammen og kæmper sammen☺️☺️.