Træls nederlag til Herre Senior 2 i Lokalderby mod Team AS

Brian Dahlin
28. marts 2021 kl. 08:26
Lørdagen bød på årets første rigtige træningskamp samt flere debutanter i Sorø Freja - en af dem kommer vi tilbage til, sidst i opslaget😉
Dagens opgør var en testkamp mellem Sorø Freja og Team AS - en rigtig klassiker af et lokalderby.
Vi kom skidt fra start da vi gav en løs bold væk på midten allerede efter 2 minutters spil da vi ikke var kommet helt ud af starthullerne i de bagerste geledder.
Men herfra var det Freja som dominerede kampen med rigtig fint spil, fornuftigt pres og efter 5 minutter kom den første store 100% chance til Mikkel Emil Splittorff
-
den burde vi have været omsat til en føring.
Men vi forsatte ufortrødent det gode spil, dog med enkelte og helt naturlige fejl, da mange nye relationer skulle på plads.
Team AS kommer til lidt løse bolde gennem deres fight og “kick ‘n’ rush” fodbold. Vi er fortsat bedste hold på banen,
Kasper Mehl
kommer til lidt fine afslutninger som desværre lige mangler det sidste.
Men så sker der noget, en af vores helt unge debutanter, som indledningsvis har vist flotte takter, får en fin bold fra
Kasper Mehl
og stryger alene igennem og lægger bolden køligt i målet til 1-0 efter 30 min. Andreas Hansen fra U17 imponere stort på Hahn Park i dag. 1-0 føringen giver mere selvtillid og vi forsatte med at lægge på. Endnu en debutant skulle vise sig frem, denne gang
August Kryger Lindh
som affyrer kanonen og bringer Freja foran med 2-0 i det 41 minut mod hans gamle klub.
De sidste par minutter inden pausen bliver lidt hektiske og vi glemmer lidt og beskytte os selv. Vi får giver et dumt frispark væk med 1 minut på klokken og den omsætter Team AS til pausestillingen stillingen 2-1.
I 2. Halvleg, efter en del udskiftninger, hakker vi noget med spillet, vi begynder at glemme interne aftaler mv. så spillet bliver en rodet affære. Vi overlader initiativet til dem, de begynder at pumpe lange bolde, og pludselig får de en udligning til 2-2 efter vi selv lige har haft en kæmpe chance.

Herefter forsøger vi at sætte spillet op igen og det bliver bedre men efter 64 minutter, får vi ikke clearet bolden i eget felt og Team AS laver endnu et klude mål til 2-3 - Så skulle der satses og vi gik helt frem og får også med 15 min. igen et straffespark som vi brænder på det skammeligste - ja nærmest pinligt 🙈

Gutterne kæmper bravt videre og presser Team AS helt i bund, de sparker væk og tackler på livet løs. I overtiden får vi endnu et straffespark, som sparkes mindst ligeså dårlig som det første..
-øv øv - så kampen ender med et nederlag på 2-3 - Men alt i alt en god kamp, og gode takter, flere viste sig flot frem👍
I dag skal vi fremhæve Andreas for en super flot præstation, hold nu op, en lys senior fremtid han går i møde.
Slutresultat 2-3
Mål: Andreas Hansen -