Første SommerBOLD kamp for kommende U18 piger

image
Frederik Bruun
18. juni 2020 kl. 22:55
Efter længere tids venten gik det endelig løs for vores U18 piger i sommerbold som denne gang tog imod Hvalsø på hjemmebane i Sorø⚽️⚽️. Pigerne gik til 1. halvleg med masser af gå på mod og en fightervilje der viste at det som har været trænet de sidste uger efter længere tids pause havde båret frugt, da der blev leveret en indsats med vilje, samarbejde og det gode spil hvor de skabte masser af chancer dog desværre ikke lykkedes med at få få bolden i mål i 1. halvleg.
Da 2. Halvleg blev sat igang fik Hvalsø lidt bedre fat men det læste pigerne på bedste vis med kølighed og vilje fik vi scoret til 1-0 og så gik det ellers for sig med masser af fight fra begge hold og stadig flere muligheder som dog desværre ikke lige gav den bonus som der ellers var fortjent og midt i 2. halvleg scorede Hvalsø til 1-1. Men det rystede ikke pigerne som med masser af vilje prøvede og trods flere chancer og nogle til Hvalsø endte kampen 1-1⚽️. Alt i alt en super indsats af vores U18 piger hvor vi som trænere og holdleder kan se på et hold som kun kan gå en vej og det er fremad😉😁.