Idag var otte U10 spillere ude og spille stævne 💙🤍
Sorø Freja 1 - 2 Kalundborg GB
FC Storebælt 5 - 0 Sorø Freja
Sorø Freja 1 - 2 Kværkeby
Første kamp imod Kalundborg GB var tæt og modstanderne starter med at komme foran 1-0 vi går til pause og snakker nogle ting igennem og det gav pote allerede minuttet efter vi gav bolden op i anden halvleg får Laura bolden og skyder den flot udenom målmanden og 1-1
Derefter bølger kampen lidt frem og tilbage og der var flere gode chancer i begge ender. Indenfor det sidste minut får Kalundborg GB en friløber og scorer til 1-2 som os bliver kampens resultat.
Anden kamp var mod FC Storebælt og det var to forskellige halvleg. Første halvleg var vi slet ikke til stede og modstanderne laver 4 mål på 5 min. 😢
I pausen får vi snakket om, at vi skulle være bedre til at dække bedre op og undgå at alle løber imod hende der har bolden.
Og pigerne var som forvandlet de kæmpet og fightet alt hvad de var lært men vi vi får desværre et mål imod os og 5-0 til FC Storebælt som os blev kampens resultat.
Sidste kamp var imod Kværkeby IF og en kamp med masser af gode muligheder til Sorø Freja men godt målmandsspil hindre os i at lave 4-5 mål i første halvleg igen i overtiden af første halvleg scorer modstanderne og vi går til pause nede 1-0.
Anden halvleg bliver lidt mere rodet med ud af det blå dukker myline op og scorer til 1-1 ⚽️
Så presser vi på da vi gerne ville have en sejr men maginalerne er ikke på vores side og Kværkeby IF scorer til 1-2 som bliver resultatet.
Alt i alt en fin dag for U11 pigerne vi fik set flotte redninger og mål gode pasninger og en masse fight 💙🤍
Målscorer: myline og laura