God præmiere for U13 Pigerne

image
Thomas Kilde Jakobsen
11. april 2021 kl. 15:27
Pigerne tog søndag mod Solrød i årets første turneringskamp. Det er kun nogle få uger siden de mødtes i en træningskamp hvor Solrød nappede en 3-2 sejr.

Det skulle dog gå anderledes til denne gang mente både piger og trænere.

Men først skulle vejret lige lave banen til slush-ice. Så det skulle der også lige justeres for.

Der var også et holdfoto der skulle tages. En kølig fornøjelse.

Holdopstillingen var justeret en anelse for at spille chancerne større. Holdet er ved at lære hvordan de taktiske greb kan afgøre meget i kampene og allerede fra start så det ud til at kampen blev på Frejas præmisser. Helle har torsdag arbejdet med pigernes skud. Så alt var klar til sæsonstart.

I første halvleg vælter det ind med forsøg i Solrøds ende af banen, ligesom det væltede ned med sne inden kampen. Både Jasmin, Silke og Lea sætter sidste fod på de 3 mål der bliver scoret. Jasmin og Lea hårdt i det lange hjørne og Silke et klassisk hug på bagerste stolpe. Mål og chancer er både velspillede chancer og opfølgninger på andre chancer. Isen på banen gør det lidt sværere, men pigerne er samtidig omhyggelige i deres førsteberøringer. Solrød har et par situationer men intet rigtig farligt. Vi har også et taktisk greb der forvirrer Solrød men det vil vi naturligvis ikke afsløre her.

I pausen er der ros og en løftet pegefinger om at vi skal steppe op i starten af 2. Halvleg. Kampen skal lukkes.

Solrød bliver en anelse mere nærgående i 2. Halvleg. Men de har svært ved at spille sig gennem de hvide opdækninger. Modsat skaber vi stadig chancer selv om vi rykker lidt rundt på positioner.

Solrød forsvarer sig bedre midt i 2. Halvleg. Og det sætter en dæmper på målscoringen.

Lea og Majse sætter yderligere 2 mål ind på kontoen og Leas mål der opstår efter lidt duelspil lukkede kampen. Majse har til sidst et par situationer hvor hun driver gæk med sin modspiller og ender også med at score på det hun skaber.

Alle pigerne stepper op og der var også dejligt at have Sanni med tilbage efter en periode med skader.

Lea bliver kampens spiller med flest stemmer. Godt gået af vores midtbaneslider.

5-0, en førsteplads der nu skal forsvares. Ikke helt skidt måde at starte turneringen på