Kenneth Olsen
03. oktober 2021 kl. 21:02
Referat fra dagens kamp😉:
På en semikølig overskyet søndag tog U16 pigerne idag imod AIK 65 Strøby. Med oplæg til, at vi idag med første kamp på hjemmebane skulle ud og vise os, og med nogle opsatte piger var der lagt op til bold⚽️.

Men det gik lige lidt modsat i kampens begyndelse og kom under pres mest på baggrund af de aftaler der var lavet inden start ikke holdt. Men pigerne fik i momenter fat og efter ca. 30 min lykkedes det for Sorø at bringe sig foran med 1-0 på et indlæg fra Marie Kupiec som herefter blev rettet i mål fra målmand som ikke fik greb om bolden.
Efter en lille snak i pausen kom pigerne ud til 2. Halvleg med ny energi og tro på at det sagtens kunne lykkes at få 3 point og man må sige der blev fightet igennem men desværre fik AIK Strøby reduceret efter noget klumpspil udenfor feltet hvorpå der blev udlignet til 1-1 som os endte med at blive kampens resultat. Men der skal lyde ros for sammenhold og vilje til pigerne da de viser at man sagtens kan finde tilbage og ikke mindst kæmpe til sidste fløjt👏.
Sorø Freja 1 - 1 AIK Strøby