image Tak til B73 fotografen for et godt billede 👌🏼
Sune Korte
06. september 2021 kl. 21:50
Sorø Freja U13 mod B73 Slagelse U13
Torsdag d. 2/9 tog vores drenge fra u13 imod B73 fra Slagelse, hvilket på papiret var en svær kamp. B73 lå nemlig på 2. pladsen med 6 point ud af 6 mulige og en målscore på 13-3. vores drenges selvtillid var ikke helt i top da vi med 3 nederlag og en målscore på 0-18 skulle til at vinde selvtilliden tilbage.
Under opvarmning og taktikmøde kunne man mærke at drenge var mere tændte end nogensinde før. Der var fokus næsten lige fra start og dette kunne også mærkes på lige fra kampsart!
Drenge startede flot ud, med et rigtig flot pres der blev både skabt chancer og vi havde flere muligheder for at få kampens første mål, men dvs. uden held.

Ud af det blå fik B73 en kontra og den udnyttede de til ende og så kom ude holdet ufortjent, men flot foran på 1-0.

Normal ville en scoring som denne føre til frustration og nedsmeltning, men de gode takter fra start førte scoringen til mere blod på tanden og mere vilje. Dette kunne bestemt mærkes og efter en indskiftning af Oliver Ty kunne Sorø fuldt fortjent få udligningen og sæsonens første mål i hus. Efter Sorøs mål, kunne man mærke, at B73 måtte tage nye metoder i brug. Et hav af gode skud og chancer ude fra feltet blev stoppet af vores super keeper Milas, som var stensikker hver gang bolden nærmede sig mål. Selvom B73 sad på det meste af kampen i første halvleg kunne vi til slut, efter en masse klumpspil, få bolden ind i netmaskerne da angriber Niklas Havmand fik sidste fod på og pludselig stod det 2-1 til hjemmeholdet.

I anden halvleg kunne man mærke, at B73 igen pressede på, men de havde svært at nærme sig målet da Frejas forvar rent udsagt var en mur! dueller blev vundet, gode clearinger og masser af tacklinger var med til at holde B73 fra scoringer. 10 minutter inde vendte kampen fuldkommen, Sorø Freja spillede ud af det blå som et holdt, de kæmpede for hinanden og holdt den gode tone som var med til at skabe en masse plads ude foran feltet og der kunne anføre Johannes placere bolden helt oppe i højre hjørne og så stod kampen 3-1. Det gode spil forsatte og kort efter kom et indlæg og lidt klumpspil igen, og så kunne Frederik Bjerg gøre det til 4-1 og selvtilliden vendte Sorøs vej.

B73 fik 17 minutter inde i anden halvleg et straffespark og det blev stensikker sat ind og så stod 4-2. Folk på sidelinjen fik en klump i halsen, men det gjorde de 8 mand i de hvide trøjer inde på banen ikke. Flot sammenspil af Sorø og en dårlig clearing fra B73 endte ud i at anføre Johannes kunne lave et næsten identisk mål som hans første og så var stillingen 5-2. Herefter måtte Trænerne Sune og Christoffer bruge den effektive taktik der hedder parker bussen, men dette var Oliver Larsen og resten af holdet ikke enige I. Et højt pres førte til, at Oliver Larsen enten lagde et indlæg eller valgte at skyde ud fra en spids vinkel - det kan kun guderne og Oliver vide. Og så var bolden i nettet for 8. gang i kampen og gjorde det til det endelige resultat på 6-2. U13 drengene kunne smile og fejre deres første sejr i sæsonen.
Ord fra trænerene: ”vi spiller en fin kamp, men har også heldet med os på nogle punkter og har masser at lære endnu. Lige nu vil vi bare glæde os over, at drengene for engang skyld smiler og nu skal vi kigge fremad fordi nu har vi fået smag for at vinde fodboldkampe igen. STORT TILLYKKE DRENGE”