U15 pigerne sejre i forårets sidste kamp 💪🏻

Daniel Johnsen
08. juni 2021 kl. 09:11
Sorø Freja 4 - 0 Bagsværd BK
I årets sidste tuneringskamp havde vi hjemme besøg af Bagsværd BK, som lå nummer 3 i vores række..
Første halvleg: Fra start viste vi muskler💪, og der stod Sorø på hele første halvleg.
I 12 minut scorer⚽️ vi første mål på et flot angreb. Efter 20 minutter scorer⚽️ vi for første gang på hoved ved hjørne🙏. (Noget som vi har øvet en del)..
Og så sker det igen!.. Efter 25 minutter scorer⚽️ vi igen på hjørne ( på hoved). Fantastisk 🤩
Efterfølgende har vi nogle forsøg. Bl.a. hovedstød på stolpen efter et hjørne.
3 minutter før anden halvleg slår vi sejren fast, med et flot angreb hvor vi scorer⚽️ til 4-0..👍
Anden halvleg: Efter pausen blev anden halvleg sat på autopilot. Hvor vi uden de store udfordringer kørte sejren i hus.!👍👍