2-0 Sejr i sæsonpræmieren til Herre Senior 1

image
Brian Dahlin
15. august 2021 kl. 08:44
Dagens sæsonåbner stod på en svær udekamp mod en af de 3 nedrykkere fra Serie 2, B73. Til opgøret mod B73 var der blevet plads til hele 3 debutanter Brian Larsen, Mike Jensen samt Gustav Trærup samt comeback til Daniel Tander. Så det var et slagkraftigt mandskab vi kunne mønster på dagen. Drengene virkede top tændte allerede ved ankomst til kampen og vi alle havde følelsen af, at nu var det vores tur. Tavlen var visket ren, og vi skulle give os selv den bedst muligt start og med et flot fremmøde af Freja folk💙 skulle vi ud og sætte trumf på.

Indledningsvis sætter vi os på spillet og dominere B73 både med og uden bold, vores aftaler fungere og vi viser vores sande udtryk, med høj energi og vilje til at vinde hver en meter på grønsværen. Det bevirker, at vi trykker b73 helt ned, og vi skaber rigtig mange chancer både i åbent spil og på standardsituationer.

En dygtig B73 keeper holder bolden ude og B73 står dybt og kæmper for at overleve. Men vi kommer tættere og tættere på. Et stolpe skud fra Mike Jensen puster endnu mere liv i at føringen lå lige om hjørnet. Forløsningen kommer i det 44. minut hvor Mike Jensen assistere til Aleksander Møller 0-1 på tavlen - Freja bedst og i kontrol.
I anden halvleg er billedet meget det samme, på nær i en 20 minutters tid, hvor kampen bliver mere lige efter vi får et gult kort. I perioden med 10 mand vælger vi at spille klogt, rykke sammen i kæderne og stå fast, det bryder vores rytme og energi lidt at spille i undertal.

Som kampen skrider frem ligner det en 1-0 sejr. Men til allersidst score indskiftede Nicklas Christiansen via overliggeren til 2-0 på en fint assist fra Lukas Laugesen, og dermed cementere vi en meget fortjent og velspillet sejr på 2-0.

3 point på kontoen, der skal lyde stor ros for en meget koncentreret indsats, stærke kombinationer, stærk defensiv og et stærkt sammenhold hvor alle aftaler blev holdt, jeg vil gerne fremhæve 3-4 spillere som virkelig viste format og klasse, Thomas Vad og Christian Olsen, Matt Rosing og Emil Skibsted. Men alt i alt gjorde alle 14 mand det virkelig godt Mål: Aleksander Møller Nicklas Christiansen Assist: Mike Jensen Lukas Laugesen Kampens spiller: Thomas Vad