image
Nikolaj Olsen
29. august 2021 kl. 11:24
Sorø Frejas hold 2 mødte lørdag Mørkøv ude og tager en hårdt tilkæmpet sejr!
Med god hjælpe fra Herre-motion vandt Sorø Freja 3-2 i en våd og til tider uskøn kamp.
Først halvleg var endte 0-0 selvom Sorø havde klart overvægt i chancer, blandt andet en dobbelt chance hvor Mørkøv to gange redder bolden på stregen.
I starten af anden halvleg glemmer Mørkøvs træner at vinke bolden ude hvorefter Mørkøv får en friløber som de sparker ind. Kort efter reducerer Simon Bakkegård på på straffe, men det holdt ikke så længe, da Sorø sover lidt i timen på en ellers tydelig frisparkskombination, hvor Mørkøv bringer sig foran.
Hen mod slutningen får Mathias Elmstrand tilkæmpet sig et straffespark som Bakkegård igen sparker sikkert ind. Herefter er Mørkøv trætte og Sorø har flere store chancer. Vi skal dog vente til 5 minutter før tid, før Vibe via en afretning finder en helt fri Mathias Hartmann i feltet, som sparker den sikkert i kassen!
Kæmpe tak til Herre Motion og især formand Martin Aaby som tager tur i kassen og redder holdet i flere situationer!