image
Martin Aaby
01. oktober 2021 kl. 09:20
0-1 Nederlag torsdag aften til Frejas serie 5 mandskab mod Benløse.

Benløse, der kom som rækkens 2’er, stillede til aftenens kamp med et mere rutineret mandskab end os og i de første 10-15 minutter kom det også klart til udtryk på banen da de var mest boldbesiddende.

Vores unge Freja-mandskab fik dog styr på kæderne og samspillet og skruede op for fysikken og løbeduellerne og det bragte balance i spillet.

Efter 20 minutters spil bringer Benløse sig foran 1-0 efter et indlæg hvor et ellers meget velspillende og stærkt Freja-forsvar ikke får afværget.

Med 70 minutter igen var der masser af gode minutter og komme tilbage i kampen på. De unge Freja-ben får lov til at løbe mange meter på midtbanen og vores bundsolide forsvar, Lavino, Victor, Tander og Hjalte står bundsolidt i den bagerste række og det er ikke meget vores målmand, Simon “Buffon” Rynkievicz har at se til. De få gange hænderne må i action er når Benløse forsøger sig med skud indover forsvarsmuren.

Skal man vinde fodboldkampe skal man score mål og der mangler vi den sidste skarphed fra feltet og ind mod målet. Nikolaj Jensen har bedste forsøg der fra noget nær baglinjen rammer indersiden af modsatte stolpe og væk fra mål.

Set over 90 minutter havde 0-0 eller 1-1 ikke været ufortjent målt på chancer og spil. Benløse kom ikke til de store chancer og vi manglede skarpheden til at få spillet vores chancer en tand større og farligere.

Alt i alt en godkendt indsats mod et af rækkens tophold. Bundsolidt forsvar, eminent løbearbejde af anføre-Muddi på midten, der vel var noget nær utrættelig, og så holdt vi hovedet koldt gennem kampen igennem så vi undgik kort og ufrivillige pauser 😅