image Efter dagens vigtige sejr holder vi fortsat fast i en topplacering 💪🏻
Kasper Deichmann
09. oktober 2021 kl. 21:16
Vigtig 2-3 sejr over Ørslev-Bjerge IF her til eftermiddag ⚽️⚽️💙💙💪🏼💪🏼

For første gang nogensinde møder vi op til en særdeles nyklippet bane i det robotterne kørte da vi ankom, stærkt👍🏼

Vi starter kampen lidt sløvt hvor vi kommer bagud 1-0. Med et par udskiftninger midt i 1. Halvleg får vi justeret tingene og vi får udlignet til 1-1 på et hovedstødsmål af Thomas Vad og herefter ligger vi et godt tryk og får et straffespark som Simon Bakkegaard flot får sat ind til 2-1.

I 2. Halvleg starter vi igen en lille smule sløvt og Ørslev-Bjerge IF får udlignet i det ‘67 minut og det giver os et lille dyk da de samtidig er en mand i undertal. Men vi kører på og får flere muligheder for at få scoret det afgørende mål med bl.a et stolpeskud fra Frederik Eisvang og flere gode muligheder til Frederik Bäcklund, men man of the match og den afgørende scoring blev sat ind af Junior Gakuru i det ‘82 min og en vigtig og tiltrængt sejr kom i hus💪🏼💙⚽️