Ærgerligt nederlag til U10 drenge

image
Hjalte Solvang
08. september 2021 kl. 11:14
Tirsdag aften spillede u10 en brav kamp mod mod modstanderne fra Svinninge, og kan ærgre sig over desværre ikke, at få point med hjem.
Stilling ved slutfløjt: Svinninge 6-4 Sorø 💙🤍

Kampens spiller: Alfred
Kampens fighter: Alexander

Mål:
Alfred:⚽⚽⚽
Maltin: ⚽🤯
Før kampen går i gang, må vi tage den 40 min lange køretur til Svinninge, og når frem med kun små 15 minutter til at varme op i.

Det lader dog ikke til at forstyrre drengene, for fra start ligger vi på nærmest på alt spillet. Det er som om, at vi glider uden om dem, men vi kan desværre ikke komme til chancer. Efter 10 minutter med flot spil, bliver vores høje position på banen straffet. Et hurtigt kontraangreb og det står 1-0.

Det er rigtigt ærgreligt, og det er som om, at vores spil mister flow. Det fine trekantsspil er væk, og Svinninge har overtaget. De er gode til at udnytte det, og får hurtigt banket nogle flere mål ind. 2-0, 3-0

Os på sidelinjen kan se, at der er noget galt, men det er ikke fordi, at Sorø ikke kæmper. Så jeg rykker en smule rundt på holdet, så vi står mere kompakt i midten.
Om det er den ændring, som inspirerer vores midtbanespiller Maltin til at lave et smukt mål ved jeg ikke. Men en ting er sikker, den sidder langt fra, hvad målmanden overhovedet kunne drømme om at komme i nærheden af. 3-1

Desværre kommer de igen til mål, men ros skal også gives til deres angriber som fuldender sit hattrick. 4-1
I slutningen af halvlegen er det som om, at vi igen begynder at kæmpe mere tilbage. Vi kommer til flere chancer alene mod målmanden, men han er som en magnet, og alle boldene bliver skudt lige på ham.

Fløjten lyder og det er tid til pause. Det er en situation vi har stået i før. Man kan sige hvad man vil, om vores præstationer i samtlige første halvege, men når jeg siger til drengene, at de går ud at vinder anden halvleg så gør de det.
Sorø kommer igen op og dominerer. Vores venstre back Alexander, løber så svedet løber af ham. Han både forsvarer og angriber på samme tid, og en stor tak skal lyde til hans løbearbejde.
Det hårde arbejde bliver belønnet med et mål af rutinerede Alfred, som køligt afslutter med højreskøjten. Vi forsætter presset, men mangler simpelthen de sidste 10% i afslutningerne.
Det gør Svinninge desværre ikke og gør det til 5-2. Vi fortsætter uhindret og efter nogle mislykkede forsøg, er det igen Alfred der scorer sit andet mål. 5-3

Nu pumper adrenalinen rundt i kroppen på drengene. Nu de tid til comeback. Vi gør da også et hæderligt forsøg, med tre-fire 100% chancer. Målmanden på det andet hold, har desværre valgt at have en rigtig god dag, og hvad der burde have været målet til fem-fire for Sorø, bliver til et hurtigt mål fra Svinninge. 6-3

Det ødelagde et stærkt momentum som vi havde fået bygget op, og Sorø er langsomt nødt til at bygge det op igen. Det formår vi at gøre, og det er selvfølgelig ingen andre end Alfred der igen kommer på måltavlen, og kasserer sit 4. hattrick på 4 kampe.

Nu er der ikke mere end 5 minutter tilbage, og det ligner virkelig at vi vil få endnu et mål. Sådan skal det dog desværre ikke ende, og kampen ender 6-4
En (igen) målrig kamp, der dog sagtens kunne have været mere målrig, hvis vi lige havde sigtet, bare en meter mere til højre eller venstre i målet. En kamp som dog også viser vores fine opspilningsevne og kampgejst. Igen med billeder fra Carsten Dalsgaard Engkjær

Vi ses til næste kamp, hvor vi lige får de sidste 10-15% med, og tre point oveni.