image
Hjalte Solvang
27. august 2021 kl. 18:29
Stærkt comeback af Freja-drengene i vanvittigt 7-8 kamp😱
I går aftes spillede u10 drenge, på udebane mod vemmelev. Det blev til en kamp med masser af mål, på trods af det svingende vejr.
Stilling ved slutfløjt Vemmelev 8-7 Sorø Freja
Mål:
  • Alfred: 6⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
  • Elias: 1⚽️
Kampens spiller: Alfred
Kampens fighter: Maxi
Der bliver fløjtet i gang, og man kan fra starten mærke at begge hold gerne vil vinde denne kamp. De første minutter bølger kampen lidt frem og tilbage, men desværre er det vemmelev der kommer først på måltavlen.
Drengene kæmper videre, men Vemmelev er desværre et godt hold, og for sneget endnu et mål ind. Nu begynder drengene igen at hænge en smule med hovedet, og ikke længe efter scorer vemmelev til tre.
Nu ser det ikke godt ud og det ligner at vemmelev vil få et fjerde mål. Det sker dog ikke, og lige pludselig udnytter vores angriber Alfred køligt en målmandsfejl, og gør det til 3-1. Nu har Sorø fået lidt blod på tanden igen, og lidt senere gør han det minsandten også til 3-2.
Hvad der sker efter dette, er nok bedst bare glemt. Vemmelev får et kontramål og begynder at sætte sig fuldkomment på spillet. De spiller rigtigt god fodbold, og scorer det ene mål efter det andet. Den gamle forbandelse fra sidste kamp er tilbage, og holdet falder fra hinanden.
Den eneste ting der stopper vemmelevs målmassakre, er da dommeren fløjter til halvleg. Her står det også 7-2.
Jeg fortæller hurtigt drengene, at første halvleg er glemt og at vi nu går ud og vinder anden halvleg. Jeg ved, at de har hvad der skal til, for at vinde. Vi laver kampråb og spillerne virker tændte igen.
Vi går ud med håbet om at vinde anden halvleg, og fra start er vi faktisk meget bedre, og det ender også i endnu et veltaget mål af Alfred. 1-0 i anden halvleg.
Nu er der lidt mere gang i kampen og vemmelev begynder at kæmpe. Det gør dog ikke noget, for vi har Alfred som scorer mål på stribe 2-0, 3-0. Det sidstnævnte er et totalt urimelig skud lige op under overlæggeren, ude fra feltet. Lige pludselig er vi faktisk ikke så langt bagud. Nu står det faktisk kun 7-5
Når man skubber så langt op sker der desværre også det, at forsvaret bliver svagere, også selvom at vi har maxi som kæmper som en okse. Driver bolden frem i banen, fanger afleveringer, lægger indlæg og meget mere. De scorer til 8-5, men Sorø giver ikke op. Ligesom sidste kamp kommer Elias også til mål. 8-6 Desværre er der kun tre minutter tilbage, men har det nogensinde stoppet Alfred?
Han scorer igen og fuldfører sit andet hattrick, hvilket også vil sige, at han har scoret 10 mål på 2 kampe. Lidt imponerende er det da.
Lige inden slutfløjt, kæmper han sig igennem nogle spillere, og kan fyre et skud af. Han skyder, bolden suser igennem vinden. Det ser ud som om den er alt for høj, jeg ærger mig, men den dykker og dykker. Folk holder vejret, men nej, det ville simpelthen have været for godt. Bolden rammer overlæggeren, og fodboldguderne tillader os ikke et helt sindssygt comeback.
En rigtig spændende kamp, og en god en at have med i baggegen fremover. Det drengene lærte er at selvom at alt håb virker tabt, skal man aldrig give op, men bare give den en ekstra skalle. En suveræn kamp ikke kun fra Alfred og Maxi, men hele vejen rundt.