Nederlag til Frejas U16 pigerne i efterårspræmieren 🙁

Kenneth “Røde” Olsen
15. august 2021 kl. 21:29
Lørdag tog U16 pigerne hul på deres efterårssæson ude mod B.73 Slagelse.
Det blev en kamp med ny træner og holdleder på sidelinjen og her kunne vi konstatere, at det var nogle piger som var klar på at løse opgaven⚽️.
Som kampen gik igang var det klart med overtal i spil og chancer fra Sorø Freja som udover masser af god fight også leverede godt spil, men desværre ville bolden ikke i mål så pausestilling 0-0
Som 2. Halvleg skred frem endte det desværre med at B.73 Slagelse fik scoret efter et hjørnespark hvor bolden blev skudt i mål til 1-0 som blev kampens resultat.
Men alt i alt en super god indsats af pigerne og som trods nederlag var tilfredse med deres indsats og at man som træner er glad for at vi er kommet godt igang trods nederlaget. Der er kun en vej og det er fremad.
B.73 Slagelse 1 - 0 Sorø Freja
Kampens spiller: Sarah Golebiewska