Udebanesejr til U16 pigerne 💪🏻

image
Kenneth “Røde” Olsen
28. august 2021 kl. 08:52
Torsdag tog U16 pigerne afsted for at spille udekamp mod AIK 65 Strøby. Man kunne mærke, at nu skulle det være, at der blev sat nogle point ind på kontoen, efter 2 kampe uden sejr.
Kampen blev fløjtet i gang og man kunne se, at pigerne lige skulle finde sig til rette og fik da os skabt chancer trods en rodet start da Strøby skabte forvirring for vores bagkæde som lige skulle lure dem af.

Efter der var kommet lidt ro på begyndte pigerne at komme til at skabe det pres som førte til en scoring af Karoline K som bragte Sorø Freja på 1-0 som os var stillingen i pausen.

Efter pausen kom Sorø Freja igen på måltavlen med endnu en scoring af Karoline K til 2-0, men desværre holdte det ikke længe da Strøby fik et straffespark og fik reduceret til 1-2 selvom Sara ( Målmand ) var tæt på at redde den.

Så bølgede kampen lidt igen og efter noget kaos i Strøbys felt fik Sophie skubbet bolden i mål til 3-1. Men Strøby var ikke færdige endnu og fik på et frispark reduceret igen til 2-3 og så var alt i spil igen. Men ikke længe efter reduceringen lukkedes det med et godt opspil for Patricia at sende bolden i mål til slutresultatet 2-4 til Sorø Freja.

U16 pigerne viste igen, at selvom det kan gå lidt skævt så kommer man langt med fightervilje og sammenhold så stor ros til pigerne for indsatsen😊
AIK 65 Strøby 2 – 4 Sorø Freja