Martin Aaby
20. september 2020 kl. 14:18
Søndag formiddag bød på hele 7 debutanter i serie 6 da en stor del af truppens faste stamme spillede for serie 4 holdet
Søndag formiddag = Serie 6 - og denne søndag var ingen undtagelse 🤗

Dagens modstander fra Havdrup var ny i serie 6 sammenhæng og med en nogenlunde lige placering i tabellen var der lagt i kakkelovnen til en jævnbyrdig kamp 😬

Intet mindre end Havdrup stadion skulle danne rammerne om dagens dyst og en ganske fornuftig våd fodboldbane med “bundesliga-mål” mødte os.

Op til kampen var 7 vanlige startere sendt højere op i rækkerne hvilket naturligt bragte flere nye folk i spil. 6 U19 drenge trådte til i nødens stund og et nyt ansigt fra Motionsholdet også 👍🏻

Kampen starter ud med en solidt Havdrup-pres mod Sorø målet men den nye holdsammensætning hold presset stangen og bedre og bedre med i kampen. Efter et kvarters spil stod der Sorø på det meste
og det virkede kun til at være et spørgsmål om tid inden Freja-mandskabet fik bragt sig foran.

Som præsten prædiker - sådan går det.... og Freja-holdet bringer sig i front på mål af debutanten Emmanuel. Havdrup lignede mere og mere en såret kriger og op med pausen blev der trykket godt mod Havdrup-målet.

Efter pausen røg kadencen en smule ned og ligeså langsomt kom Havdrup bedre ind i kampen. Det uundgåelige sker og Havdrup kommer på 1-1. Desværre også 2-1 på et mål hvor en Freja-keeperen er chanceløs i målet.

Med et par gule kort i bagagen er der nu langt igen for Freja-drengene og i takt med at kræfterne slipper op og dommerens linje Ikke synes at falde ud til de hvide kom frustrationerne (Dog mest fra den ældste generation). Det betød et par Havdrup mål mere og trods er højt pres i kampens døende minutter lykkedes det ikke at komme tættere på balance i regnskabet.

Slutresultatet blev 4-1 til Havdrup - med lidt mere krudt i stængerne og et mål eller to mere i første halvvej havde vi taget 3 point med hjem.

Ovenpå kampen kan vi reflektere over dagens indsats og være rigtig godt tilfredse med de unge U19 drenge vi havde med. En fornøjelse at nogle at klubbens unge folk er klar til at træde til og spille med “de gamle” - sådan startede de gamle deres senior-tid i sin tid😌

Kampens spiller blev fortjent Mathias Rosing - et sandt arbejderaseri vi var vidne til på den centrale midtbane 💪🏻

Næste kamp spilles allerede onsdag mod Kværkeby.