image Comeback for serie 6 for Kenneth Kræmmer der gjorde en rigtig god figur i både de forreste og bagerste geledder.
04. august 2020 kl. 22:08
Sorø Frejas serie 6 mandskab i kamp til lokalmesterskaberne.
Sorø Frejas serie 6 mandskab var her til aften i kamp ved en af sommerens rigtig gode traditioner - Lokalmesterskaberne afholdes samtidig med kommunemesterskaberne men er for sekundære hold i kommunens klubber.

Dagens kamp bød både til debut for nytilkomne Gert og comeback til Kræmmer og Deichmann.

Dagens modstander stillede op i en noget yngre udgave end de plejer til Lokalmesterskaberne, men hvad betød det når kampen alligevel blev en jævnbyrdig affære der med lidt mere skarphed foran mål let kunne være gået Freja-troppernes vej.

Efter en jævnbyrdig start med gode chancer i begge ender kommer vi på 1-0 ved Shahram i sidste halvdel af første halvleg. En stor forløsning “endelig” at bringe sig i front.

Efter pausen kommer Team AS på 1-1 ved alderspræsidenten for holdet, Sean, og senere på 2-1 på et langskudsmål der måtte tage turen mellem overlægger og jorden hele to gange inden jublen kunne bryde ud.

Ja, ønskede os nok et straffe undervejs og måske en enkelt offsidekendelse eller to vores vej. Havde fødderne siddet en anelse bedte skruet på fødderne havde vi dog kommet tilbage i kampen i den sidste del.

Et nederlag betyder videre avancement til kampen om 3. Pladsen på torsdag mod Bringstrup-Sigersted det tabte deres kamp i dag til Lynge Broby.

Kampen spilles kl. 19 og tutten i bjernede byder helt sikkert på lækre pommes frites og kolde drikke, så læg bare vejen forbi til en gang - om ikke andet, så i hvert fald en herlig sommeraften ☀️