Menu

Oprejsning til Serie 6 ved Lokalmesterskaberne

image Theis i et “rush” op af banen gennem flere Bringstrup-folk. En konstant trussel mod modstanderholdet.
Martin Aaby
06. august 2020 kl. 22:30
Der var spænding til det sidste inden dagens kamp i lokalmesterskaberne var afgjort 🙈
Torsdag aften bød på afslutningen på dette års Lokalmesterskaber for Sorø Frejas serie 6 hold.

Ovenpå et træls nederlag tirsdag var der lagt i kakkelovnen til oprejsning - og som sagt så gjort!

Der var blevet plads til flere “nye” spillere til aftenens kamp. Der var debut til Mads Møller i 11-mands regi og den ene halvdel af købmandsduen “Kræmmer og Kr’ejlersen” Thomas Ejlersen (der til dagligt holder styr på DGI Old Boys holdet) fik comeback på serie 6 - så nu har begge været i aktion i ugens løb.

I dagens kamp om 3. pladsen i Lokalmesterskaberne kom Freja-mandskabet bedst fra start og vi kommer foran 1-0 på mål af Shahram i første halvleg. Det ville ikke have været ufortjent hvis pauseføringen havde været en enkelt eller to højere, men der manglede lige den sidste skarphed foran Bringstrup-Sigersted målet.

Pausen bød på lidt omstruktureringer i gelederne og hurtigt viste omrokeringerne at vi stod bedre på banen. Det kunne dog ikke forhindre, at Bringstrup fik sjasket en kold spand vand i hovedet på Freja-drengene med deres udligningsmål til 1-1 og nu var “bronze-drømmende” på stand-by.

Ca. Midt i anden halvleg var Shahram dog på pletten og lignede dagens matchvinder indtil kort før tid hvor Bringstrup-Sigersted udligner på noget der ligner en opdækningsfejl på hjørnespark.

Herfra gik det en vej udover stepperne til dommeren kort før tid kunne fløjte den ordinære spilletid af med resultatet 2-2.

Placeringskampe skal jo have sin afgørelse og derfor ingen anden udvej end en afgørelse fra 11-meter pletten.

Ud af 6 skud scorer vi på de 5 og Bringstrup-Sigersted på de 4 og vi kunne derfor trække os sejrrigt ud af bronzekampen.

En ting kan vi tage med os fra dagens kamp - man bliver aldrig for gammel til slutrunder og afgørelser på straffe.

Tak til Team AS for et par gode aftener i Bjernede - vi er klar igen til næste år.