Sæsonen lukket med en sejr til Oldboyserne 💪🏻

image
Thomas Ejlersen
14. oktober 2021 kl. 19:35
Sidste kamp i puljen, og vi aftalte vi skulle have en sejr, selv om 🏆 var sikret.
1. Halvleg med en blandet affære, vi går dog til pause med 2-1. På mål af Kasper Deichmann og Thomas Ejlersen.
I halvlegen aftalte vi, mere bevægelse, og fokus på at spille hinanden gode.💡
Vi scorer 3 mål, og lukker et enkelt selvmål ind, og kampen slutter med sejr på 5-2.
Kampens målscorer:
Kenneth Kræmmer 2⚽️⚽️
Ejlersen 1⚽️
Kasper Deichmann 1
Kim Abrahamsen ( Auri) 1⚽️
Dennis Hyllekvist Jørgensen -1 selvmål😜
Efter kampen, var der champagne og kolde øl, og der noget vi kan på dette hold, så er det hygge, røverhistorier, og masser af gjort humør efter kampen🍻🏆🍾⚽️