01. marts 2022 kl. 16:32
Veteran kom godt igang med hjemmesejr
Sorø Freja havde inviteret Sørby til testkamp. I Freja er vi nemlig på vej med et veteranhold for stjernerne på 40+.
Der var cirka 400 års fodbolderfaring på Freja holdet, og det skulle gerne omsættes til en god indsats hvor bolden gjorde arbejdet.
I første del af kampen skulle vi lige finde hinanden og finde ud af at dække op. Der er en del chancer til Sørbyholdet der også bringer sig foran. Vi er dog ikke uden chancer, men Morten Olsens automatismer sad ikke helt fast fra start. Humøret var dog højt og gåpåmodet stort. Modin og Gert havde en vild kombination gennem Sørbyforsvaret. Den havde næsten fortjent et mål.
I slutningen af første halvleg kunne vi også se at Sørby måske havde løbet lidt mere end de kunne, for der blev langt mellem kæderne. Så kunne vi holde dampen, skulle vi nok få muligheder for at afgøre kampen til vores fordel.
Sørby kommer ud med et godt pres i starten af 2. Halvleg, og trods et par store chancer får de ikke scoret. Men det gør Freja til gengæld. Vi både udligner, bringer os foran og lukker til sidst kampen til 4-1. Målene sat ind af Gert, Max og Modin.
Morten stod en klassekamp, i forsvaret kunne Jesper Bille nyde sin første fodboldkamp i lang tid, ved siden af ham Røde med en god indsats. På midten startede Kim Hansen og Dahlin, begge med det store overblik, på kanterne de lidt mere flagrende Per Modin og Thomas Kilde. På toppen startede Gert Iversen og på bænken startede Max og Graver, så vi havde noget at skyde med fra bænken også.
Det lykkedes holdet at spille sammen og humøret var højt.
Fremtiden byder på en række træningskampe og hvis man har lyst til at være med, er man meget velkommen.