Kristian Graversen
12. oktober 2021 kl. 07:00
Sorø Freja 1 - 2 B73 Slagelse
Det var tid til revanche imod B73 Slagelse 💪
Kampen er ikke mange minutter gammel før vi opdager, at vi bedre kan spille op med dem i forhold til første gang vi mødte dem.
Der spillet 17 min og Maria Christensen erobre bolden på modstandernes bane og med køligt overblik vipper hun den over målmanden og den står lige pludselig 1-0 ⚽️ vi har det hele på vores side de første 25min og tre og syv minuter efter vores første mål har Anastasia Chevtchenko - Larsen to gode chancer men det sidste held mangler .
Man kunne se på damerne de havde vilje og lysten til at arbejde for hinanden og Slagelse havde de første 35 minutter kun langskudsforsøg og blev der i ny og næ sendt bolde i dybden havde Pernille Petersen i målet styr på det.
Men kort før halvleg får B73 Sagelse et gennembrud i venstre side et indlæg bliver fint blokeret men en modstander følger op og sparker bolden til 1-1
Sekunderne før pausen laver vi et godt opspil i højre side Rose Marie Jensen laver et cutback og Helena Kristina Petersen modtager den på kanten af feltet men bolden ryger lige forbi mål.
Halvleg
Vi snakker om at forsætte det gode humør og ikke lade os påvirke af en scoring kort før pausen, samtidig fortæller damerne de syntes de bliver overspillet på midten og vi vælger at skifter til en 3-5-2.
Anden halvleg forsætter som første Slagelse på bolden men vores damer knokler og arbejder godt for hinanden.
Slagelse kommer tættere på en scoring men vi får ved godt sammenhold stået ivejen for deres skud.
Marginaler høre med til topholdene og idag ingen undtagelse Slagelse sparker på mål bolden bliver redet og der forgår lidt pingpong inde i vores målfelt bolden ender så lidt tilfældigt hos en modstander som scorer til 1-2 😢
Derefter går vi til 3-4-3 igen men rigtig farlige bliver vi ikke da vi lidt glemmer at spille fodbold pga for meget ivrighed fra vores side. Men alligevel efter 79 min for vi et frispark da Maria bliver fældet Cecilie Mikkelsen sparker mod det korte hjørne og kun en stærk arm forhindre os i at reducere.
Kampen forbliver 1-2 men muligheden for oprykning findes stadig med kræver sejr i de to sidste kampe 🤞
Kampens spiller: Seline Friis Winther og Pernille 🏆
Målscorer: Maria ⚽️