Kenneth Olsen
12. september 2022 kl. 22:00
En god søndag for dame senior⚽️.
Søndag eftermiddag tog Sorø Freja imod TGB hjemme i Sorø
Det blev hurtigt en kamp med tempo og lige lidt for mange og hurtige rokader på Sorø Freja’s damer, gav noget ustabilitet, men der blev skabt en del chancer men uden scoringer. Så efter en 1. Halvleg hvor der her blev talt om at tage fat om tingene igen og starte på ny med 0-0 som det stod i pausen.
Første forsøg kom efter at blev givet op af Sorø Freja og så blev det ellers presset på fra men TGB kom osse igen. Men efter noget tid kom et hjørnespark til Sorø Freja som efterfølgende blev omsat til scoring og 1-0. Men mod kampens slutning fik TGB nogle chancer men med en stærkt spillende målmand i Freja målet kom det ikke til mere end lige ved og næsten og Sorø Freja vinder kampen med 1-0⚽️🌞😁.
Super godt kæmpet af alle og super sammenhold😁🤩.
Sorø Freja 1 - 0 TGB