Kristian Graversen
26. maj 2021 kl. 09:45
Sorø Freja 1 - 0 Næstved

Efter en sidste uges dårlige spil skulle vi idag imod Næstved vise hvad vi består af.

Fra kampens start er vi aggressive og vi stresser modstanderne - tror de første 45 minutter rør vores målmand Melanie Milbrat bolden omkring 10 gange, det var hverfald ikke meget.

Vi skabte mange gode chancer til bl.a Helena Kristina Petersen , Frida Esther Jensen , Marie E. Kjems og Rose Marie Jensen nogle af dem var os ved flot kombinationsspil men vi manglede skarpheden foran mål.

Anden halvleg starter som første halvleg og Anastasia Chevtchenko - Larsen får en chance hvor hun både er ved at skubbe bold og målmanden ind i mål 🤣

Nastja er igen på spil og ca 15 min før tid og får tilkæmpet hun sig et straffespark. Maria Christensensparker bolden sikkert i mål og vi er nu på sejrskurs.

De sidste 10 min satser Næstved med to angribere og vi bliver presset lidt tilbage, men vi holder ved og vi ender med at vinde kampen 1-0

God hold præstation og vi forsætter bare med at bygge på.

Målscorer: Maria ⚽️
Kampen spiller: Maria 3 stemmer