Lækker 3-1 sejr søndag til damesenior 👌🏼

image
Kristian Graversen
03. oktober 2021 kl. 20:14
Sorø Freja 3 - 1 Dianalund
Der var rivalopgør mellem Sorø Freja - Dianalund og efter et nederlag til modstanderne i første opgør var det tid til revanche 💙🤍
Første halvleg 👇
Kampen var ikke mange minutter gamle da Sorø Freja allerede havde haft de første tre muligheder og det var kun begyndelse, damerne var idag især gode til at spillede tre helt fremme i dybden og var et spørgsmål om tid før vi skulle scorer.
Rose Marie Jensen kommer på banen efter 25 min og ikke længe efter får Rose en chance men får ikke ramt ordenligt på bolden.
En halv time spillet og pludselig får Melanie Milbrat bolden inde I feltet og scorer sikkert til 1-0 og jubel hos damerne.
Vi presser stadig på og Dianalund er kun farlige når vi forære dem bolden eller laver fejl.
Pausestilling 1-0 💙🤍
Anden halvleg 👇
Vi kommer ud til anden halvleg med momentum og masser af energi og allerede efter 4 min inde i anden halvleg får Anastasia Chevtchenko - Larsen en bold fra Rose hun tager bolden med ind i feltet og sparker på mål og scorer sikkert til 2-0 og tydeligt at se på hende at det mål var en stor forløsning for angriberen ⚽️.
10 min senere får vi hjørnespark Stefanie Birksø som normalt tager vores dødbolde sparker bolden ind over og Maria Christensen får ikke ordenlig traf på bolden og den ryger forbi mål.
Nastja var ikke færdig idag og var tydeligt at hun var ivrig efter at komme på måltavlen endnu engang får hun en friløber sparker den forbi målmanden men ikke nok fart i bolden så en Dianalund spiller kommer i vejen.
Med et kvarter igen får Dianalund en chance og kommer forbi et ellers velspillende forsvar og uden chance for Pernille Petersen i målet scorer de til 2-1 og så var der spænding i kampen.
Så var det som om vi blev nervøse og glemte at spille fodbold, resten af kampen gik på bolde konstant og imod vores tre angribere og modstanderne kom mere og mere med ind i kampen, men med 8 min tilbage får nastja endnu en bold I dybden og igen placere hun den udenfor målmandens rækkevidde og scorer til 3-1 som og bliver kampens resultat.
Målscore: melanie ⚽️ - nastja ⚽️⚽️
Kampens spiller: nastja 🏆
Næste kamp er søndag hjemme imod B73 Slagelse kl. 12:00