Pointdeling i Dianalund tirsdag aften.

image
Kristian Gravesen
29. september 2020 kl. 21:51
Tirsdag aften havde Dianalund igen besøg af Sorø Freja, denne gang var det dog damesenior der var aftenens modstander.
Dianalund - Sorø Freja
Efter vi tabte første kamp på hjemmebane til Dianalund var alle damerne indforstået med det ikke skulle ske igen.
Fra første fløjt sad vi på kampen og der gik ikke mange minutter før
Rose Marie Jensen
dribler en spiller og sparker bolden i mål og 0-1 til Sorø.
Men vi var ikke færdige med at skabe chancer,
Maria Christensen
med et forsøg på overliggeren og
Helena Kristina Petersen
med et flot hovedstød lige over mål.
Dianalund blev frustreret og skabte intet i de første 30 min. og vi går til pause med 1-0 føring.
I pausen talte vi om, at Dianalund ville komme med mere fysik og vilje. Og som sagt Dianalund var et helt andet hold i anden halvleg og vi blev presset ned i vores eget felt.
15 min inde i anden halvleg får vi gult kort og det skaber lidt forvirring og Dianalund for scoret til 1-1.
Derefter samler vi os op igen og har muligheder til at scorer til 1-2 men dommeren var ikke på vores side idag desværre så kampen ender uafgjort
Næste kamp er på onsdag d. 7 i tølløse hvor vi igen har en revanche til gode 💪💪
Stor ros til alle hele vejen rundt vi bliver bedre fra kamp til kamp og hvilket også kan ses på spillet på banen 👍🏻