Kristian Graversen
14. oktober 2021 kl. 20:06
Damesenior sejrede mod oprykningskandidaterne fra “FC Gørlev & Omegn”
Kirke Helsinge/Gørlev/Høng/Løve 0 - 1 Sorø Freja
Dame senior var en tur i Gørlev for at spolere oprykningsmulighederne for hjemmeholdet.
Kampen starter med press og aggressivitet fra modstander som prøvet at presse højt men vi kommer fint igennem de første 10 min.
Derefter for vi presset lidt mere på vi prøver flere gange at spille vores angribere i dybden men desværre må vi erkende vi bliver løbet op hvergang.
Efter 37 min spillet har Maria Christensen bolden på midten Rose Marie Jensen får taget et løb tværs over banen får bolden i dybden dribler målmanden og 0-1 til Sorø Freja ⚽️
Anden halvleg starter fint vi spiller fint spil og angriber både på kanten og igennem midten men de store chancer udbliver i halvlegen.
De sidste 15 min bliver der satset fra modstandernes side og vi ændre formation til 4-5-1 og så skulle der ellers bare knokles og som så mange gange før viser holdet godt gejst og vi holder vores føring på 0-1.
De sidste 4 min kom der spænding I kampen da Cecilie Mikkelsen fik et gul kort og vi måtte spille det sidste med 10 mand.
Fantastisk kamp hvor spillet ikke var det bedste men vi knokler os til 3 flotte point.
Kampens spiller: Louise Skovbo Jensen 🏆
Målscorer: Rose ⚽️
Næste kamp er os den sidste vi skal en tur til FC Storebælt hvor der venter endnu en hård kamp hvor vinderen rykker op 💙🤍
Kampstart kl. 12:00