image
Kristian Graversen
10. maj 2021 kl. 21:41
Sorø Freja - Strøby 3-1
Vi skulle igen møde Strøby og efter et 4-1 nederlag på udebane var det revanche tid.
Vi starter i en 2-3-2 men efter en nervøs start med skidt spil ændret vi det til 2-4-1.
Derefter sætter vi os på overtaget og midt i halvlegen ofre Louise Skovbo Jensen blod og sved ved at kaste sig frem i en bold i dybden men målmanden stod desværre i vejen.
Lidt efter for Rose Marie Jensen en bold i dybden fra Alma Møller Winther og tæt på mål kan Rose scorer til 1-0
Derefter presse vi på og og slutningen af kampen har Maria Christensen bolden i højre side, Frida Esther Jensen tilbyder sin hjælp og dribler ned og scorer sit andet mål i to kampe.
I pausen foretager vi et par udskiftninger og efter ca 10 min spil får vi hjørnespark. Stefanie Birksø tager sparket og flyvende inde i feltet kommer Helena Kristina Petersen og gør det til 3-0.
Derefter stresser vi lidt uden at give dem store chancer men vores tålmodighed i spillet kunne være bedre.
3 min før tid får Strøby et trøstesløs til slut resultatet 3-1 men vi kan nu stadig kalde og ubesejret på hjemmebane.
Næste kamp er mandag d. 17 imod topholdet Lellinge.
Kampen spiller: Rose🏆
Gule kort: louise og Frida.
Målscorer: Frida, Rose, Helena