Uafgjort for damesenior søndag eftermiddag 👍🏻

image
Kenneth “Røde” Olsen
29. august 2022 kl. 07:00
Endnu en god kamp af Dame Senior⚽️
Idag var det igen kamp for Sorø Freja Damesenior👌. Idag var modstanderen Kirke Helsinge / Gørlev / Løve. 1 halvleg kom fint fra start i de første 20 min bølgede kampen frem og tilbage, dog havde Sorø Freja ikke helt fat som efter sidste kamp, og desværre kom Kirke Helsinge / Gørlev / Løve foran 0-1 efter pres og lidt for meget uro i vores kæder, som holdte til halvleg.
I pausen blev der talt om at der skulle geares op fra alle og der skulle lige skulle markeres bedre og få kontrol igen🙃.
Som sagt så gjort og Sorø Freja pressede på, kæmpede og gjorde kampen endnu mere intens og når man fighter giver det som regel gevinst og Sorø Freja fik reduceret til 1-1😉. Det gode pres fortsatte og her var Sorø Freja flere gange lige ved og næsten, men da dommeren blæste sidste fløjt sluttede kampen 1-1.
Super fight og ros til Dame Senior for endnu en solid indsats💪.#SorøFreja #sammenhold
Sorø Freja - Kirke Helsinge / Gørlev / Løve 1- 1