Martin Aaby
22. oktober 2021 kl. 22:41
2 x Korsør på samme uge, det lyder ikke just som en børnevenlig efterårsferie, men det var alligevel hvad Frejas serie 5 mandskab blev udsat for.

Tirsdag aften bød Korsør i form af FC Storebælt på regnvejr, meget regnvejr og en kamp vi, uden at fornærme nogen, godt kunne have nappet 3 point med hjem fra.

FC Storebælt indtager pt. Rækkens dukseplads og alligevel lå de tre point på Freja-hænder til langt ind i kampen.

Vi scorer fortjent til 1-0 på mål af Klaus. Et mål hvor målmanden ikke kommer hurtigt nok ned til bolden og Klaus kan sende den ind under ham.

Storebælts træner var selv trukket i spillertrøjen og havde den afgørende pande med i 1-1 målet i kampens døende minutter.

Storebælt-kampen blev skændet af en tåbelig opførsel af et ellers rutineret Storebælt-mandskab - det kunne vi godt have været foruden.

Dagens kamp mod Korsør IF 2018 var en anderledes positiv affærer trods et resultat på 0-2 ved dommerens slutfløjt - stik mod hvad vi ellers har været vandt til, den ros fil Korsør-træneren også efter kampen 👌🏼

Fredagsvejret i Korsør var meget blæsende og reelt set foregik spillet kun på den banehalvdel hvor den kraftige vestenvind blæste bolden hen i begge halvlege - heldigvis byttede vi banehalvdel pausen så ingen blev snydt 😉

Vi forsøgte at med samme taktik som i tirsdags - direkte spil mod modstandermålet og små hurtige bolde ind bag forsvarskæderne til vores hurtige angribere. Det virker langt hen af vejen, vi mangler bare det sidste skridt så vi også før sat nogle bolde i nettet.

Vi arbejder godt for hinanden og her på efterårssæsonens faldereb er vi omsider begyndt at finde melodien.

Der har bestemt været sved på træner-panden i sæsonens løb, kan vi stille 4 seniorhold, slider vi de samme spillere op i hver kamp og har vi hvad der skal til for at begå sig i serie 5?!

Alt i alt er det gået fornuftigt. Vi har et ungt hold med masser af potentiel både på og udenfor banen. Vi kan se, at jo mere vi spiller fodbold sammen, jo bedre er det begyndt at gå os trods lidt begynder-vanskeligheder…

Med afrundingen af turneringen er skulle man tro at et serie 5 hold, holdt fri, men i vinterens løb er holdet tilmeldt  DBUs vinterturnering så stængerne kan holdes lidt i gang.