image
Brian Dahlin
24. oktober 2021 kl. 05:49
Skuffelse i lokalderby

I dag stod efterårets sidste kamp for døren, og hvilken kamp at slutte af på - et lokalopgør, Mod RVI/Stenlille. Op til dagens kamp var vi ramt af skader og afbud, så vi vidste på forhånd det kunne blive svært, mod en modstander som nok ikke har andet end disse to kampe at spille for, da nr 12 og 11 ligner sikre nedrykkere på nuværende tidspunkt.

Kampen idag starter rodet, vi slås lidt med vores placeringer på banen rent defensivt, samt banen skaber problemer for vores kunst vante drenge, men alligevel får vi dog en friløber tidligt i kampen, en kæmpe chance som Junior brænder.

Kampen bølger frem og tilbage, og pludselig bliver en clearing fra RVI/Stenlille til en gylden assist og vi kommer bagud 1-0 og må kæmpe herfra. Vi laver en formationsændring og et skifte på GT efter 30 min. Herfra sidder vi på spillet og trykker dem baglæns, vi får også udlignet kort før pause, da Emil Skibsted score til 1-1 så var vi ovenpå, og spiller blev bedre og bedre, men pausen kom os dårligt.

I anden halvleg lægger vi også godt ud, men et gult kort ændre kampen for altid , RVI/Stenlille udnytter overtallet og score til 2-1, vi prøver at kæmpe os tilbage men modstanderens keeper tager godt fra med flere gode redninger, 3-1 målet slukker os total, da vi sover på en dødbold, vi presser og presser men ind vil bolden ikke.. man kan ikke vinde, hvis man skal bruge 10 chancer i hver kamp, når man brænder for næsten tomt mål og samtidig forære plads,rum samt vælger at spille i undertal i 20 minutter, så taber man. Og idag ville RVI/Stenlille det mere end os, de var kloge, de var taktisk bedre, og de kæmpede og løb,da de ikke kunne løbe mere.

Vi slutter efteråret med 11 kampe 25 point, det er ok. Men vi kommer stærkt tilbage til foråret og med flere tilgange på vej, ser det godt ud.

Tusind tak til den flotte opbakning igennem sæsonen, forsæt gerne med det, det er værdsat fra os alle, og klær klubben.