Endnu en målfest på U10 Drenge 💪🏻

image
Hjalte Solvang
01. september 2021 kl. 21:26
Tirsdag spillede U10 mod rivalerne fra Lynge Broby. Det blev en svær kamp og et snævert nederlag, hvor der dog stadig kan tages positive ting med til næste kamp.
Kampens fighter: Storm
Allerede før kampen er startet får vi en dårlig nyhed. To af vores forsvarere kan ikke komme, og har måttet melde afbud. Det er ikke ligefrem det bedste at høre, inden man skal op i mod Lynge Broby, som er den stærkeste modstander, vi har spillet i mod indtil videre.
Men der er ikke så meget at gøre, og efter at have fundet to (ikke frivillige) erstatninger oppe fra midtbanen, går kampen i gang. De første fem minutter forløber meget godt. Både Sorø og Lynge er på bolden, og skaber chancer.
Efter fem minutter lyser det dog desværre igennem, at vi mangler to forsvarsspillere, og Lynge scorer til 1-0. Vi spiller videre, men igen er Lynge simpelthen hurtigere på bolden. De er skarpere, og ligner at de har mere lyst til at vinde end vi vil. 2-0, og ikke kort efter 3-0.
Men denne gang er det ikke fordi, at vores forsvarere hænger med hovedet eller slår op i banen. (i hvertfald ikke ligeså meget som sidste gang) Lynge spiller bare god fodbold, og det må vi erkende. Men Sorø har også noget at komme med, og efter noget tumult i boksen ligger bolden i nettet. Om det var selvmål eller ej, har jeg stadig ikke fundet ud af. 3-1
Kort inden halvlegen bliver fløjtet af, gør Lynge det til 4-1, drengene kommer ud, og vi aftaler ligesom sidste gang, at vi vinder anden halvleg.
Der begynder også at ske lidt forandring i attituden. Ikke med det samme, men efter lidt tid, ser det bedre ud. Nu er det Sorø, der har fået overtaget. Det resulterer i et hjørne, som smukt bliver taget af vores midtbanespiller Magnus, der ligger en perlebold ind i feltet. Den kommer Storm på enden af, og nu står det 4-2.
Desværre er det igen som om, at vi ikke kan komme tættere på Lynge. De scorer til 5-2 hvilket nok også er fortjent, efter at de har ramt overlæggeren og stolpen op til 5 gange.
Men Sorø giver ikke op, og efter lidt tid ligger den igen ude til hjørnespark. Magnus træder op, men denne her gang har han slet ikke brug for sine holdkammerater, han scorer nemlig direkte fra hjørne. Det er et rigtigt godt mål, og moralen stiger. 5-3
Nu presser Sorø virkelig på, og bolden bliver spillet til Elias, som presser bolden fremad. Han sparker spektakulært med sit højre ben og sender den op mod overlæggeren, hvilket den rammer før den ryger ind. 5-4
Nu er det tæt, og kort efter bliver der sendt en bold i dybden. Alfred er som en hund og jagter efter den alt hvad han kan. Kan vi virkelig gøre det til 5-5? Målmanden har svaret. Nej. Han kommer fint af sin linje, og når til bolden lige inden Alfred.
Desværre har det også konsekvenser når man presser så højt op, og efter en forsvarsfejl, kommer Lynge til chance og udnytter den. 6-4 og dommeren fløjter af kort efter.
En god kamp hvor oddsene var i mod Sorø, men hvor drengene stadig kæmpede til det sidste.
Denne gang har vi heldigvis mulighed for at se drengene i aktion takket være "stjernefotografen" Carsten Dalsgaard Engkjær, som har taget nogle fine billeder.