Første 11-mandskamp til U13 💪🏻

image
Sune Korte
09. april 2022 kl. 16:30
I tirsdags spillede u13 deres første 11-mands kamp i en turnering nogensinde, hvor de tog imod Herlufsholm GF.
Man kunne godt fornemme, at drengene ikke var erfarne på 11-mands banen og den første halvleg var ren overlevelse, men her viste Sorø Frejas´ u13 virkelig, at de har talent i forsvaret. Vores tremandskæde som bestod af Robin, Rune og anføre Elias, lukkede stort set alt ned og skulle det ske, at Herlufsholm GF kom til afslutning, havde vores super keeper Milas heldigvis styr på tingene.

Desværre efter 20 lange minutter blev en offsidefejl og en elendig bane, årsag til at HG fik en friløber og deres nummer 14 kunne med sin hurtige fart, løbe fra forsvarene og ligge bolden i nettet. Så kom Frejas drenge desværre bagud med 0-1.

Der gik ikke længe før HG var på pletten og efter lidt klumpspil ude foran feltet og sløset presspil af de to 6´ere Ty og Sebastian, kunne HG bringe sig foran med 0-2 kort før pausen.

Der måtte ske ændringer i pausen og deres spillestil som var korte afleveringer langs jorden måtte ændres grundet den elendige bane.
Sorø Frejas drenge har et helt andet tempo nu og vi får flere skud ude fra, to af dem rammer overlæggeren henholdsvis fra Frederik Bjerg og Ty.

HG ser nu pressede ud. De gode pres bliver større og større, men hver eneste gang Freja får muligheden for at skabe chancer, kommer HGs Sweeper-Keeper til undsætning eller så skal et hul i jorden ødelægge muligheden...

De sidste 10 minutter af kampen var meget jævnbyrdig da begge hold var trætte. Kampen sidste chance bliver et langskud hele vejen fra midten af og bolden sidder så perfekt oppe i hjørnet, hvilket resulterede i at HGs anføre kunne gøre det slutresulterede til 3-0.

Træner og spillere kunne være enige i, at det var et fortjent nederlag, men at de også godt kunne have en fortjent en kasse eller to. Vi ser fremad og tager alle de gode takter til næste kamp, og det vi kan gøre bedre, tager vi med på træningsbanen. Det eneste vi ikke kan lave om på, er den elendige bane. hvilket er op til kommunen...