U15 spillede ude mod Herlufsholm.
Efter der er kommet nyt trænerteam ind over vinteren, var vi spændte på at se om de ting fra træningsbanen gav pote.
Vi kom rimelig tidligt foran 1-0 på mål af vores hvide Onuachu Waldemar (otto)
Hvor vi spillede meget dominerende.
Den gode periode forsætter dog ikke og det straffer HG. Hurtigt vågner vi dog op igen og her er det igen vores egen Onuachu der sætter sidste fod på efter en lille gave af HG’s keeper. 2-1 til os
Vi falder dog i dvale igen og med to hurtige scoringer så står den 3-2 til HG uden chance for vores hårdt prøvede Fjelde i kassen, som allerede fik blodnæse efter fem min. af kampen🥴🙈 3-2 bliver også resultatet som vi går til pause med.
Anden halvleg starter mere rodet dog uden de helt store chancer. Men så kom den. Den forløsende reducering til 3-3. Et øksehug med en små 10 min. tilbage fra Selvig. En kandidat til årets mål allerede her i første runde af forårssæsonen. What’s not to like?🤷🏼‍♂️
Resten af kampen forsætter rodet og til sidst kan dommer Horney, som måtte træde til da der ikke lige var blevet påsat en dommer😬 (vel og mærke i sneakers samt uden fløjte, så stor tak skal der lyde her fra trænerteamet🙌🏼), “fløjte” kampen af med resultatet 3-3. En kamp hvor vi med lidt mere skarphed sagtens kunne have taget alle tre point, men generelt en rigtig god indsats fra drengene i sæsonåbneren.
Efter afstemning efter kampen endte dagens spiller med velfortjent at gå til vores helt egen Hvide Onuachu. Waldemar (Otto). Drengenes næste kamp er endnu en udebanetur sydpå d. 24/4 mod Holmegaard GB