image Der var glade drenge at finde til dagens velfortjente sejrs sang 🥳
Vikar-træner Graversen
28. november 2021 kl. 16:46
B73 Slagelse 1 - 5 Sorø Freja
U13 drengene to idag hul på vintertureringen og modstanderne var B73 Slagelse.
Kampen starter med kontrolleret spil fra Frejas side af og vi får modstanderne til at løbe forvirret rundt.
Efter godt 10 min spil modtager Jwad bolden på midten vender rundt og kan frit løbe imod modstandernes mål og da inden presser skyder han og sætte bolden i hjørnet og 0-1 til Sorø ⚽️
Christian som til dagens kamp var angriber stresset forsvarene til at lave fejl og 17 min spillet giver B73 bolden til havmand som banker bolden ind bag en chanceløs målmand og 0-2
Pausen for vi snakket om at forsætte det gode spil og at vi skal blive ved med at spille sammen trods for at drible.
Anden halvleg starter lidt usikkert, der er hjørne til modstanderne og det ender med straffe til b73 pga. Hånd på bolden og de scorer til 1-2.
Trods en skidt start på anden halvleg knokler drengene videre og finder kontrollen igen.
43 min spillet og bjerg er lige pludselig alene med målmanden og scorer til 1-3
Vi skaber mange chancer og kunne med held have lavet 3-4 mål mere på dette tidspunkt.
Bjerg scorer til 1-4 efter 54 min og bliver efter en flot præstation skiftet ud i kampens sidste minuter
Efter en lille pause på bænken kommer Ty igen på banen og sparker en clearing mod mål som overraskende for alle går ind og 1-5 til sorø som os bliver kampens resultat