15. august 2022 kl. 22:03
U15 Piger vinder 2-1.
Første kamp i turneringen kastede en sejr over Måløv BK af sig.
Frejaholdet startede ud lidt nervøst. Det kommer sig nok af nogle svære sæsoner hvor pigerne har tabt mere end de har vundet.
Efter 20 minutter fandt mange af spillerne deres makkere og modstandere. Og så begyndte Freja at vise tænder.
Maise, Emily og Isabella stod for nogle af de større. Desværre afbrændere.
Men ak. Måløv bringer sig foran før pausen.
Efter pausen var Freja klart bedst. Forsvaret fandt hinanden, vores centrale midtbane fandt deres positioner og derfra kunne vi køre mange angreb.
Den stenhårde ujævne bane gjorde dog at nogle af vores bolde i dybden gik for langt. Det får vi brug for hjælp fra kommunen.
Maise tager den fint ned foran mål og udligner. Silke dukker op på bagerste stolpe og gør det til 2-1.
Briellian, Frida og Asta i forsvaret lukkede helt ned og derfor var der hel kamp til dem. På midt/midt krigede Mie og Rebecca og fik også helt kamp.
Men over hele linjen var indsatsten matchende med det vi har øvet os på til træning, så vi var meget tilfredse.
Maise og Briellian delte stemmerne til kampens spiller. Meget fortjent.